22 Mart 2015 Pazar

MHP KAYSERİ İL BAŞKANIMIZ BAKİ ERSOY


İL BAŞKANIMIZ BAKİ ERSOY’DAN AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Pınarbaşı bölgesinde yaşanan kazayla ilgili taziye mesajı yayımladı.
Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
Kayseri-Malatya yolunun 60. Kilometresinde Kahramanmaraş İl ve İlçe Teşkilatı mensuplarımızın aralarında bulunduğu midibüs şarampole yuvarlanmıştır. Sabaha karşı meydana gelen kazada Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Paksoy sabah 4.30 sıralarında vefat etmiştir. Vefat eden ağabeyimizin naşı memleketine gönderilmiştir.
Bununla birlikte 28 dava arkadaşımız da yaralanmıştır.
Bunlardan iki tanesi yoğun bakımda olup 13 kişi taburcu edilmiştir. Bir kişi göğüs cerrahisi yoğun bakımında, bir kişi beyin cerrahisi yoğun bakımda, bir kişi beyin cerrahide, bir kişi plastik cerrahide, bir kişi göğüs cerrahide, diğerleri ise gözetim altında tutulmaktadır. Halen İl Teşkilatımız olarak hastanelerde olan yaralılarımızın tedavisi ile ilgilenmekteyiz. Partililerimizin yaşadığı acıyı derinden hissetmekteyiz. Bu üzücü kaza karşısında söylenecek fazla söz yoktur. Vefat eden ağabeyimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder