22 Mart 2015 Pazar

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. ÇETİN ARIK


Değerli Dostlarım,
Dün yapılan ön seçimde en fazla oyu şahsıma vererek beni onurlandıran tüm Cumhuriyet Halk Partisi mensuplarına içten teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca il ve ilçe yönetimlerimizi ve teşkilat emekçilerimizi özverili bir çalışma ortaya koyarak seçimin başarı ile gerçekleştirilmesini sağladıkları için; bütün aday adayı arkadaşlarımı da seçim çalışmalarını centilmence ve demokrat bir tavır ile yürüttükleri için tebrik ederim.
Şunu belirtmeliyim ki bu seçimde kazanan ya da kaybeden aday yoktur. Bir kazanan var ise o da ön seçim yaparak diğer tüm partilere demokrasi dersi veren Cumhuriyet Halk Partisi'dir.
Şimdi önseçimi geride bırakıp, önümüze bakmak, birbirimizle kucaklaşmak ve asıl hedefimize odaklanmak zamanıdır. Asıl hedefimiz, ülkemizi ve ulusumuzu yolsuzluk, işsizlik, rüşvet ve terör bataklığına mahkum eden AKP iktidarından kurtulmak ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımaktır. Bu uğurda bize düşen ise bugüne kadar partimizin Kayseri'de aldığı oyun çok üzerinde bir oya ulaşarak en az üç vekil çıkarmasını sağlamaktır.
Yozlaşmış AKP hükümetinin düşük ekonomik büyüme, yüksek işsizlik oranı, rüşvet, yolsuzluk, baskı ve zulüm ile iktidarını sürdürmesi mümkün değildir. İktidarın yegane ve biricik alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. 7 Haziran seçimleri mevcut iktidarın, ülkemizin ve ulusumuzun bölünmez bütünlüğünü sürüklediği uçurumdan son dönüş, son kurtuluş noktasıdır. Partimizin illerde yaptığı ön seçimlerle yarattığı demokratik hareketlilik, iktidarın habercisidir. Sizlerin de desteği ile yapacağımız bu kurtuluş mücadelesini kazanacağımıza inancım tamdır.

Saygılarımla,
Dr. Çetin Arık



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder