6 Mart 2014 Perşembe

CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU VE SÖZLERİ
























KAYSERİNİN
YEŞİLHİSAR 
    İLÇESİ



Geliyorum, iktidara geliyoruz. Yolsullların, ezilenlerin haklarını korumak için geliyoruz. Mustafa Kemal’den İnönü’ye Ecevit’ten Baykal’a kadar bize bırakılan görkemli tarihin altında iktidara taşıyacağız. Hepinizi en içten duygularla selamlıyorum. 




CHP’nin ikinci başkanı benim yenilgim en büyük zaferimdir demiştir seçimleri kaybettiğinde. Evet. Bu ülkeye demokrasi getirdik. Parti içi demokrasiyi de getireceğiz. Parti içi demokrasi ile bu ülkeye demokrasi örneği olacağız





Halk için politika yapacağız. Beraber kazanacağız halk için bölüşeceğiz. Benimle değil Türkiye bizimle gurur duyacak. Ben değil biz varız.






Yatağa aç çocuk girmeyecek. Yolsuzluğun rüşvetin sonunu getirmek bize nasip olacak. Demokrasi çıtasını yükselteceğiz





Düşmanınız kindir diyen felsefeyi sonuna kadar götüreceğiz. Kardeşçe yaşayacağız. Kol kola omuz omuza mücadele edeceğiz. Açlığa yoksulluğa karşı demokrasi çıtasını yükseltmek için çalışacağız. Çaycısı, simitçisi, emeklisi ile tüm katmanlarla beraber olacağız..



                 İnsan inançlarıyla ve etnik kimliğiyle baştacı edeceğiz. Refah devletini tabana                                                                                 yayacağız.




Bir yürüyüş başlattık. Temiz Türkiye yürüyüşü. Bunu yakalayacağız ve herkesi kucaklamak zorundayız. Bunlara inanan bütün vatanseverleri, inancı etnik kimliğ ine olursa olsun eğer soyulmaktan bıktıysa CHP çatısı altına gelsin. Önce birleşeceğiz.


                                                      HAZIRLAYAN LEMAN ÖZDİLEK




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder